Ποιες είναι οι γυναίκες πίσω από τη συλλογή του The C Edition

THE C BLOG

Τα πρώτα 19 μοντέλα της σειράς είναι μόνο η αρχή του The C Edition, ονομασμένα και εμπνευσμένα από τις πρώτες γυναίκες που στήριξαν την ιδέα κι έδωσαν η κάθε μια με το τρόπο της, την ενέργεια για να ξεκινήσει.

Photos by: Sample name

Πριν από χρόνια με είχαν ρωτήσει αν η μόδα είναι η ζωή μου και είχα απαντήσει ευθαρσώς πως «όχι». Η ζωή μου, είναι η ζωή ολόκληρη και ότι αυτή την περικλείει. Η ζωή είναι ένα παζλ από πολλά εξίσου σημαντικά κομμάτια άλλοτε άψυχα κι άλλοτε έμψυχα κι αυτά τη συνθέτουν και την κάνουν μοναδική. Ένα κομμάτι του παζλ είναι η δουλειά, όποια κι αν έχει επιλέξει να κάνει κανείς, μόδα ή όχι μόδα, ένα κομμάτι είναι το πως θέλει κάποιος να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, ένα κομμάτι είναι ο συντροφός του, ένα η οικογένειά του κι ένα κομμάτι είναι οι φίλοι του. Όλα τα κομμάτια πρέπει να υπάρχουν σε ισορροπία ώστε αν λείψει ένα από αυτά να μπορεί ο άνθρωπος να συνεχίσει να ζει. Ακούω να λένε πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που έχουμε επιλέξει, αλλά τι σημαίνει οικογένεια; Απλοϊκά θα πω πως οικογένεια σημαίνει αγάπη και αποδοχή. Και ναι οι φίλοι είναι η οικογένεια που έχουμε επιλέξει κι έχουμε δημιουργήσει και χτίσει με αγάπη, αφοσίωση και στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί τους. Φίλος είναι αυτός που την δεύτερη σκέψη που έχει για εσένα, για την εκάστοτε επιλογή που μπορεί να έχεις κάνει στη ζωή σου, θα την μοιραστεί μαζί σου έχοντας ως στόχο να σε προφυλάξει, να σε ενθαρρύνει, να σε στηρίξει. Κι αν δεν τον ακούσεις, θα είναι και πάλι εκεί με ανιδιοτέλεια, γιατί δεν είναι από πάνω να σε κρίνει, αλλά δίπλα σου να σου κρατάει το χέρι. Κι αυτό δεν έχει φύλο. Έχοντας φίλους άντρες παραδέχομαι πως είναι σπουδαίο το μοίρασμα εμπειριών μαζί τους και δεν θα υποτιμούσα ποτέ τη σχέση αυτή, αλλά η μοναδικότητα που κρύβει η γυναικεία φιλία είναι αναμφισβήτητη. Μία γυναίκα γνωρίζει τη φύση μιας άλλης γυναικάς, κατανοεί καλύτερα τις αντιδράσεις, τον τρόπο που μπορεί να σκεφτεί, τις επιθυμίες, τις φοβίες, τα όνειρα της, γιατί απλά, είναι και η ίδια γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από το να είσαι γυναίκα και να βλέπεις στα μάτια των άλλων γυναικών την αποδοχή, την υποστήριξη, την αναγνώριση, τον θαυμασμό, την κατανόηση, την αγάπη. Αν οι γυναίκες συνειδητοποιούσαμε πόσο όμοιες είμαστε και αποδεχόμασταν την μοναδικότητα που κρατάει η καθεμία μέσα σε αυτό τον κοινό παρανομαστή το μόνο που θα κάναμε θα ήταν να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε η μία την άλλη και τις επιλογές που έχει κάνει η καθεμία από εμάς στη ζωή της. To The C Edition θέλει να δείξει αυτό ακριβώς, πως είμαστε κύκλος κι όποιο δρόμο κι αν έχει διαλέξει η καθεμία από εμάς, όποια επιλογή κι αν έκανε στη ζωή της, όποιο κι αν είναι το όνειρό της, είτε το έχει πραγματοποιήσει είτε εξελίσσεται ώστε να φτάσει σε αυτό, εμείς είμαστε εδώ για να το υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε μαζί της.

Ευχαριστώ τις γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή μου και μου δίνουν την δυνατότητα να μπορώ μέσα από αυτές να καθρεφτίζομαι.

Welcome to the Circle

Χριστίνα Κατσαούνη Follow @KatsChristina 

Γυναικεία φιλία είναι το πάντρεμα της αγνής αγάπης και της απόλυτης τρέλας. Είναι η ενσυναίσθηση και τα χρώματα των εποχών, είναι η ασφάλεια και η σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά από τότε που κράταγες το χέρι της μαμάς, μέχρι σήμερα που κρατάς το χέρι της κολλητής σου. Γυναικεία φιλία είναι ένα ροζ στρατόπεδο με γέλια κλάματα και λευκό κρασί .

Τόνια Σωτηροπούλου Follow @toniasotiropoulou

Η γυναικεία φιλία είναι γέλια και ατελείωτες ώρες κουβέντας μέχρι το πρωί. Είναι κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Είναι «αποκλείεται να μην σε πάρει», όταν κλαις τα βράδια και «ξέχνα τον», όταν κλαις όλη μέρα. Είναι ακατανόητοι συνειρμοί που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα όταν πιστεύεις πως έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Είναι τρυφερότητα, αγκαλιές και αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Είναι δοτικότητα και έμπνευση. Είναι δύναμη και πληρότητα. Με λίγα λόγια είναι ό,τι καλύτερο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη… μετά την σοκολάτα και την Florence Welch.

Διονυσία Καλαποθαράκου Follow @idiomatism

Γυναικεία φιλιά είναι όταν η κολλητή σου από το σχολείο κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα και τιμάει τις φίλες της δίνοντας τα ονόματα τους στην κολεξιόν της.

Αλεξάνδρα Ρόμπερτσον Follow @alexrobe

Γυναικεία φιλία είναι σαν ένα καλό σουτιέν. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που σε στηρίζει, νιώθεις άνετα, σε σηκώνει και είναι πάντα κοντά στην καρδιά σου.

Ναταλία Κατσαούνη   Follow @natalia_katsaouni 

Είναι σπάνιο και ταυτόχρονα δυνατό να θαυμάζεις κάτι που σου μοιάζει. Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τη γυναικεία φιλία. Λέξεις κλειδια: αγάπη, τρέλες, ρούχα, cocktails, γέλιο, κλάμα, άντρες.

Χρύσα Λαίου   Follow @chrysa.laiou

For me real friendship is so natural that you don’t bee to work on it, even if you don’t see the person for 10y, your relationship will be the same. You value and nurture that relationship through time but it’s does not need any work.

Melissa Largent   Follow @melissalargent

Φιλία είναι μια σχέση που αναδεικνύει τον καλύτερο σου εαυτό και εφαρμόζει πάνω σου σαν γάντι. Σε αγκαλιάζει δηλαδή σαν ένα κορμάκι!

Μαριάννα Παλλίδη   Follow @marianna_pallidi

Πιστεύω πως η ειλικρινής γυναικεία φιλία είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη γιατι έχω την τύχη να έχω στη ζωή μου κάποιες υπέροχες γυναίκες, που για εμένα είναι οι αδερφές που δεν έχω. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτές και για κάθε βήμα στη ζωή τους!

Iωάννα Μακρινάκη   Follow @ionmak

A friend is someone you admire and acknowledge; someone that gives you hope and delight, someone that elevates and inspire you. A friend is someone that does not strive to eliminate your weaknesses but to get into accord with them: Friendship is perfect love.

Stella Tsermentseli   Follow  @stellaonthemove

Μία από τις πιο σημαντικές σταθερές στη ζωή μου είναι οι φίλες μου. Δεν έχει σημασία αν είμαστε δίπλα ή αν μας χωρίζουν χιλιόμετρα γιατί επικοινωνούμε με ένα τρόπο δικό μας, μοναδικό. Για μένα οι φίλες μου είναι η οικογένεια που εγώ εχω επιλέξει να έχω δίπλα μου και η σχέση αυτή είναι αμοιβαία και ιερή.

Τάνια Κονδύλη   Follow @my_kupoftea

Η φιλία είναι κάτι ιερό βγαλμένη απο το απόβγασμα της ψυχής. Αρκεί να είναι αληθινή! Στην ζωή μας συναντούμαι πολλούς ανθρώπους νομίζοντας πως είναι φίλοι. Στο τέλος διαπιστώνουμε πως είναι απλώς η παρέα μας. Οι φίλοι είναι λίγοι. Μετρημένοι στο ένα χέρι! Φίλος είναι αυτός που θα σε νοιαστεί θα είναι παρών παντού και πάντα σε όλες τις στιγμές της ζωής σου ευχάριστες και δυσάρεστες. Θα σου πεί την αλήθεια πολλες φορές και με ψυχικό κόστος θα σε μαλώσει θα σε βραβεύσει, θα χαρει μαζί σου, θα σου συμπαρασταθεί. Για να έχεις φίλους πρέπει να δίνεις και να παίρνεις. Οι  άνθρωποι που έχουν φίλους είναι πλούσιοι από αγάπη και συναίσθημα.

Το να έχεις πραγματικούς φίλους είναι ευτυχία και έχει αναλλοίωτη συναισθηματική αξία.

Αντιγόνη Πέτσκου  Follow @antigonipetskou

Η γυναικεία φιλία για μένα είναι: Loving, trusting, reflecting, mystical, magical, necessary, beautiful, playful, girlie, fun. Beauty, magic, true connection and love reflection. 

 Some Random thoughts on female friendship

Τwo girls come to friendship and a bud blossoms. A friendship for wild women, the awakened ones that have delved into the depths of their own knowingness and understand the sacred magic that sparks when women come together. Τhe most sacred magic; that sparks life. Mystical mamas, Myth weavers, wisdom bearers, life enchantresses.

Ασπασία Κουμλή    Follow @aspasiakoumli 

 

There is this invisible thread that keeps friends together, that no distance of place or lapse of time can lessen the friendship of those who are thoroughly persuaded of each others worth.

Στέλλα Αμπατζή   Follow @Stellart_ny

Γυναικεία φιλία. Kανόνος πρώτος και βασικός: Δεν λες πολλά, είναι απλά τα πράγματα! Η γυναικεία φιλία είναι σχέση ζωής, δεν μένει σε details, τις έχει ξεπεράσει και είναι εκεί μόνο για την ουσία, που δεν είναι πάντα καλή, ούτε χαρούμενη. Δάκρυα, γέλια, όνειρα, δυσκολίες, είναι όλα στο menu και αυτά την κάνουν τόσο γοητευτική σχέση. Εφαρμόζει άψογα στη ζωή σου, δεν σε καταπιέζει και πάει με όλες τις διαθέσεις σου! Αν ήταν ρούχο, θα ήταν σαν τα body που σχεδιάζει η Χριστίνα, τόσο “εσύ” χωρίς καμία υπερβολή!

Αν την έχεις βρει, κράτησέ την, είναι για πάντα

Σοφία Σούζα   Follow @souzasofias

Finding true love is hard. A boyfriend may be temporary but my girlfriends are forever.

Charlotte Picard  Follow @chache008

Je suis toutes les femmes. – sang Dalida, I’m every woman. The palette of my girlfriends is very colourful and diverse – I constantly get inspired by each and every one of them. My ladies are incredible at things, I’m not – this is the basis of great friendships, to encourage each other to be better and yes, sometimes to hold a mirror up to our face.

Fanni Bakos Blumenthal Follow @fannibakosblumenthal

Την γυναικεία φιλία την βιώνω ως ψυχοφάρμακο. Είναι καθημερινή ανάγκη και ανεβάζει το ηθικό μου. Τις ώρες που νιώθω ότι “χάνω το τρένο” με ένα τηλεφώνημα ή με ένα καφέ και συζήτηση ξαναβρίσκω στιγμιαία τον εαυτό μου και τους ρυθμούς μου.

Ανδριάνα Λύρου Follow @andrianounous

Shop the The C Edition body collection here