THE C EDITION

LADYLIKE.GR

PRESS

Η Χριστίνα Κατσαούνη λατρεύει τη μόδα και τα περιοδικά. Έχει υπηρετήσει και τα δύο από τη θέση της fashion editor τόσο για ελληνικούς όσο και σε διεθνείς τίτλους. Μια νέα γυναίκα ξεχωριστή με στιλ ιδιαίτερο. Ένα κορίτσι “One of Us”. Σήμα κατατεθέν της, τα κορμάκια. Η ντουλάπα της ήταν πάντα γεμάτη με αμέτρητα bodies. Και […]

Photos by: Sample name

Η Χριστίνα Κατσαούνη λατρεύει τη μόδα και τα περιοδικά. Έχει υπηρετήσει και τα δύο από τη θέση της fashion editor τόσο για ελληνικούς όσο και σε διεθνείς τίτλους. Μια νέα γυναίκα ξεχωριστή με στιλ ιδιαίτερο. Ένα κορίτσι “One of Us”. Σήμα κατατεθέν της, τα κορμάκια. Η ντουλάπα της ήταν πάντα γεμάτη με αμέτρητα bodies.

Και είχε ένα όνειρο: Να δημιουργήσει τα κορμάκια, τα bodies ή bodysuits που θα ήθελε να έχει πρώτη εκείνη στην γκαρνταρόμπα τη και που δυσκολευόταν να βρει εκεί έξω, ακριβώς γιατί τα είχε φανταστεί κάπως. Πώς; Σέξι, μαύρα, με τέλεια εφαρμογή, υποδειγματική ποιότητα, να φοριούνται με jeans, με φούστες με ό,τι θέλει η καθεμία. Μια συλλογή για κάθε σώμα και στυλ. Η συλλογή The C Edition.

Η πρώτη κολεξιόν The C Edition με τα βαμβακερά bodysuits που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο ήταν μία αποκάλυψη. Προσωπικά, τα ήθελα όλα κι απέκτησα αρκετά κομμάτια. Το sold- out της πρεμιέρας έφερε το #part2. Η δεύτερη, χειμερινή συλλογή The C Edition είναι έτοιμη με την υπογραφή της Χριστίνας και με μεγάλη χαρά σου παρουσιάζω μερικά από τα highlight κομμάτια της.

Η συλλογή θα έχει συνολικά 20 ολοκαίνουρια κομμάτια που το καθένα θα είναι- όπως και στην πρώτη συλλογή- ονομασμένο από γυναίκες που η Χριστίνα Κατσαούνη εκτιμά κι έχει στη ζωή της. Το καθένα έχει διαφορετικό ύφος και στιλ, όπως είμαστε άλλωστε κι εμείς οι γυναίκες, μοναδικές. Η συγκεκριμένη συλλογή θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Εδώ σου παρουσιάζουμε το πρώτο μέρος της νέας The C Edition, το οποίο ΝΑΙ, είναι ήδη διαθέσιμο.

‘Ενα μέρος της συλλογής των bodies θα είναι και πάλι βαμβακερά, τα οποία είναι all time classic, ειδικά όταν είναι μαύρα και τόσο υψηλής ποιότητας. Από ‘κει και πέρα, στο βασικό κορμό της νέας κολεξιόν την ανάσα κόβουν bodies από δαντέλα, βελούδο και διαφάνειες.

Η δεκαετία του 90’ παίζει καθοριστικό ρόλο στην αισθητική της Χριστίνας, οπότε μοιραία επηρεάζει και τη συλλογή The C Edition. Τα κορμάκια The C Edition είναι φτιαγμένα από τις γυναίκες για τις γυναίκες, ράβονται επάνω στη δημιουργό τους η οποία ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να κολακεύει το γυναικείο σώμα και πως να κρύψει τυχόν ατέλειες. Βασικός της στόχος είναι όποια τα επιλέγει να νιώθει αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτά και να αναδεικνύει τον καλύτερό της εαυτό.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να σου δίνει την εντύπωση μπλούζας ή ακόμα και φούτερ, αλλά το “Despina” είναι body. Πρόκειται για το συλλεκτικό κορμάκι της νέας συλλογής. Διαφάνεια βολάν σε μόλις 7 μόνο κομμάτια. “Πιστεύω πολύ στο εκλεκτικό στιλ οπότε θέλω να έχω μέσα στη συλλογή μου και κομμάτια limited που όποια τα επιλέξει θα ξέρει πως δεν μπορούν να τα έχουν όλες”.

Η θετική ανταπόκριση στην πρώτη συλλογή είναι κάτι που ενθάρρυνε την Χριστίνα Κατσαούνη να συνεχίσει. “Κατάλαβα πως δεν είμαι μόνο εγώ η αλλόκοτη που θέλει αντί για μπλούζες να φοράει κορμάκια”, θα σου πει αν την ρωτήσεις.

Λίγο πριν τις γιορτές η συλλογή θα ολοκληρωθεί και θα έχει φτερά, βινίλ, δερματίνη και πολλά ακόμα στοιχεία λάμψης που όλες λίγο ή πολύ θέλουμε να φοράμε σε πιο βραδινές μας εμφανίσεις.

Κι όπως λέει και η Χριστίνα:

Τα bodies The C Edition αρέσουν πολύ στα αγόρια, όπως άλλωστε και οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Θέλω τα κορίτσια μου να είναι ακαταμάχητα.

“Το The C Edition είναι ακόμη στην αρχή του και του κρατάω πολύ σφιχτά το χέρι για να κάνει μικρά και σταθερά βήματα ώστε να εξελίσσεται όλο και περισσότερο”. Χριστίνα, κι εμείς μαζί σου.

Δείτε ολόκληρο το θέμα στο Ladylike.gr