THE C EDITION

MARIE CLAIRE GREECE

PRESS

Το νέο brand The C Edition γιορτάζει το φεμινισμό και συνδέει τη μόδα με την δύναμη που έχουν οι γυναίκες όταν είναι μαζί. H δημοσιογράφος Χριστίνα Κατσαούνη μετάφρασε την αγάπη της για τον χώρο της μόδας σε σέξι μίνιμαλ κορμάκια τα οποία γίνονται ο καμβάς πάνω στον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ. Η […]

Photos by: Sample name

Το νέο brand The C Edition γιορτάζει το φεμινισμό και συνδέει τη μόδα με την δύναμη που έχουν οι γυναίκες όταν είναι μαζί.

H δημοσιογράφος Χριστίνα Κατσαούνη μετάφρασε την αγάπη της για τον χώρο της μόδας σε σέξι μίνιμαλ κορμάκια τα οποία γίνονται ο καμβάς πάνω στον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ. Η πρώτη capsule συλλογή από bodies του The C Edition αποτελείται  από 19 μοντέλα σε κλασικό μαύρο χρώμα και συμβολίζει τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες μαζί, δίνοντας την “σκυτάλη” σε κάθε νεο μέλος που έρχεται στον κύκλο και θέλει να συμμετέχει σε αυτό.  Εξάλλου, αφορμή για να ξεκινήσει η Χριστίνα το νέο της εγχείρημα στάθηκε τόσο η αγάπη της για τα κομψά κορμάκια που αγκαλιάζουν σωστά τη γυναικεία σιλουέτα όσο η έμπνευση και στήριξη από τις γυναίκες τις ζωής της που έδωσαν η κάθε μία με τον τρόπο της, την ενέργεια για να ξεκινήσει (κάθε ένα από τα μοντέλα τις συλλογής φέρει το όνομά τους). H γυναίκα του The C Edition είναι δυναμική, ανεξάρτητη και περήφανη για εκείνη αλλά και τις υπόλοιπες γυναίκες που έχει στη ζωή της. Άλλωστε, ενωμένες πετυχαίνουμε τα πάντα.

Δείτε ολόκληρο το θέμα στο Marie Claire Greece