THE C EDITION

INSTYLE.GR

PRESS

Αυτά είναι τα πιο stylish και θηλυκά κορμάκια που υπάρχουν εκεί έξω Η Χριστίνα Κατσαούνη είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπά τις γυναίκες. Από τη στιγμή που μας παρουσίασε το brand της The C Edition, με πρωταγωνιστές τη fashion εμμονή της, τα κορμάκια, κάθε συλλογή της είναι ακόμα πιο ευφάνταστη, αποδεικνύοντας ότι […]

Photos by: Sample name

Αυτά είναι τα πιο stylish και θηλυκά κορμάκια που υπάρχουν εκεί έξω

Η Χριστίνα Κατσαούνη είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπά τις γυναίκες. Από τη στιγμή που μας παρουσίασε το brand της The C Edition, με πρωταγωνιστές τη fashion εμμονή της, τα κορμάκια, κάθε συλλογή της είναι ακόμα πιο ευφάνταστη, αποδεικνύοντας ότι όταν κάνεις αυτό που σου αρέσει, αποκλείεται να αποτύχεις. «Είμαι ευτυχής που το brand έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Τις αγαπώ πολύ τις γυναίκες, κι αυτό, νομίζω, είναι κάτι που φαίνεται. Άλλωστε, το brand είναι φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες με πολλή αγάπη. Όλα τα bodysuits ράβονται πάνω μου, ώστε να κολακεύουν το σώμα και να καλύπτουν τυχόν ατέλειες. Στόχος μου είναι όποιο body κι αν επιλέξει κάθε γυναίκα να το έχει για πάντα και, όταν το φοράει, να γεμίζει αυτοπεποίθηση και να εκφράζει τον καλύτερό της εαυτό. Οι γυναίκες με κάνουν να ζω το επαγγελματικό μου όνειρο, κι αυτό είναι ανεκτίμητο». Η Χριστίνα παρουσιάζει την τέταρτη συλλογή της, με τίτλο «Ceremony», διοργανώνοντας μια «τελετή» που ορίζει το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας άλλης, πιο φωτεινής. «Η γυναίκα σε αυτή τη σεζόν είναι πιο ώριμη, πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της, έχει κάνει το “ταξίδι” της και ξέρει πλέον να επιλέγει μοναδικά κομμάτια που αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά –σχεδόν μαγικά– τον αισθησιασμό που κρύβει το σώμα της. Φοράει μαύρα φτερά, πούπουλα και βελούδο. Τονίζει με βικτοριανό ύφος τους ώμους της. Επιτρέπει στο μαύρο σατέν και στο δραματικό ταφτά να αγκαλιάσουν το κορμί της. Σαγηνεύει καθώς κινείται κάτω από τα μακριά μαύρα κρόσσια του body “Lily”. Η νέα σεζόν του The C Edition προκαλεί την καθεμία από μας να γυρίσει τη σελίδα της ζωής της με σχεδόν τελετουργικό τρόπο».

Από πού εμπνεύστηκες αυτή τη συλλογή;

Μου αρέσει πολύ ο χειμώνας γιατί τότε μου δίνεται η δυνατότητα να παίζω με τα υλικά – κάτι που το καλοκαίρι δύσκολα συμβαίνει, ειδικά στη χώρα μας λόγω θερμοκρασίας. Λατρεύω το μπαρόκ και το μαξιμαλισμό στα statement κομμάτια που μπορούν να πλαισιώσουν μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, κι αυτή η συλλογή ήθελα να έχει έντονο χαρακτήρα, δυναμισμό, προσωπικότητα και λάμψη.

Πόσο καιρό σού πήρε για να την ολοκληρώσεις;

Κάθε συλλογή μου απαιτεί σχεδόν πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί και ομολογώ ότι ήδη έχω ξεκινήσει την καλοκαιρινή. Αποφάσισα πλέον ότι δεν θα ακολουθώ πιστά τους κανόνες της μόδας που επιβάλλουν μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να λανσαριστεί κάτι. Άλλωστε, μέρος της φιλοσοφίας του The C Edition είναι η διαχρονικότητα, κι αυτή πρεσβεύεται όχι μόνο μέσα από την άριστη ποιότητα, τις γραμμές που κολακεύουν το σώμα, το μαύρο χρώμα, αλλά και από το γεγονός ότι τα bodies δεν αποσύρονται ποτέ, εκτός από κάποια limited κομμάτια. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εβδομήντα πέντε διαφορετικοί κωδικοί, οι εβδομήντα εκ των οποίων είναι προς πώληση ανεξαρτήτως εποχής.

Συνεχίζουν να έχουν ονόματα φίλων σου;

Θα ήταν μη ρεαλιστικό να σου απαντήσω ότι έχω εβδομήντα πέντε φίλες. Έχω όμως εβδομήντα πέντε γυναίκες που γνωρίζω και εκτιμώ και με τις οποίες έχω μοιραστεί στιγμές, ακόμη και επαγγελματικές. Οπότε, ναι, όσες έχουν ονοματίσει –εν αγνοία τους κάποιες φορές– τα bodies μου είναι υπαρκτά πρόσωπα. Και η αλήθεια είναι ότι όλες χαίρονται πολύ και αγωνιούν για την απήχηση που θα έχει στην αγορά το κορμάκι με το όνομά τους, κι αυτό με κάνει διπλά ευτυχή!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από την τέταρτη συλλογή;

Θα σου έλεγα όλα, γιατί είναι τόσο μοναδικά. Αν παρατηρήσεις τη συγκεκριμένη συλλογή, θα δεις ότι κανένα κορμάκι δεν μοιάζει, έστω και λίγο, με το άλλο, είναι το καθένα από μόνο του εξίσου δυνατό. Τώρα, αν πρέπει να ξεχωρίσω ένα, θα σου πω το «Olga»: είναι το απόλυτα εορταστικό body.

 Θα ήθελες να μας προτείνεις τον ιδανικό συνδυασμό, με πρωταγωνιστή ένα από τα κορμάκια σου, για τέλειο night out look;

Θα μπορούσα να αναφέρω τόσο πολλούς συνδυασμούς, αλλά λατρεύω την ιδέα να φορεθεί το «Zoe» με ψηλόμεσο μπλε denim παντελόνι και χρυσά πέδιλα ή το «Denise» με κόκκινο κραγιόν, μαζεμένα ψηλά μαλλιά και ψηλόμεσο leather trouser.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ