THE C EDITION

GLOW

PRESS

Μόδα, μια από τις λίγες έννοιες που μας εμπνέουν αυτοπεποίθηση μέσα από την εφαρμοσμένη τέχνη. Με γνώμονα αυτή τη βασική αρχή, το The C Edition δημιουργήθηκε για να συνδέσει τη μόδα με τη δύναμη που έχουμε οι γυναίκες, όταν βρισκόμαστε μαζί. Είμαστε η κοινότητα, η ομάδα, ο κύκλος που περικλείει σημαντικές προσωπικότητες, μοναδικές ιστορίες, κοινές […]

Photos by: Sample name

Μόδα, μια από τις λίγες έννοιες που μας εμπνέουν αυτοπεποίθηση μέσα από την εφαρμοσμένη τέχνη. Με γνώμονα αυτή τη βασική αρχή, το The C Edition δημιουργήθηκε για να συνδέσει τη μόδα με τη δύναμη που έχουμε οι γυναίκες, όταν βρισκόμαστε μαζί. Είμαστε η κοινότητα, η ομάδα, ο κύκλος που περικλείει σημαντικές προσωπικότητες, μοναδικές ιστορίες, κοινές φιλοδοξίες και όνειρα. Στόχος του The C Edition είναι να ενώσει τις γυναίκες με το μήνυμα “μαζί πετυχαίνουμε τα πάντα” και να μοιραστεί τις εμπειρίες του γυναικείου κόσμου μέσα από το κοινό πάθος για τη μόδα.

Πίσω από το νέο αυτό brand κρύβεται η Χριστίνα Κατσαούνη, μία δυναμική και fashion passionate γυναίκα με άποψη και αισθητική. Αφού σπούδασε Media & Communications, TV Production & Journalism και Fashion Magazine Business & Fashion Journalism το στη σχολή Central Saint Martins του Λονδίνου, εργάστηκε στο BBC3 και στη συνέχεια μετακόμισε στο Παρίσι, όπου δούλεψε στον εκδοτικό οίκο Assouline. Μετά από 2 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια.

First collection

Η πρώτη capsule συλλογή ονομάζεται Circle και με αυτό τον τρόπο η σχεδιάστρια έπαιξε με το γράμμα C, που δεν είναι παραπέμπει μόνο στο Christina αλλά και στις λέξεις Circle και Celebration. Όπως η ίδια εξηγεί: “Πιστεύοντας στη δύναμη που έχουν οι γυναίκες, όταν είναι μαζί, πως είμαστε “κύκλος” (circle), αφού μπορούμε να εμπνεύσουμε και να στηρίξουμε με μοναδικό τρόπο η μία την άλλη, «γιορτάζω” (celebration) τις γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή μου δίνοντας στο κάθε κορμάκι της συλλογής και ένα από τα ονόματά τους”.

H σειρά περιλαμβάνει πολύ μαλακά bodies που αποτελούνται από 94% βαμβάκι και 6% ελαστίνη. Το εν λόγω βαμβακερό ύφασμα αγκαλιάζει σωστά και κολακεύει το γυναικείο σώμα, καλύπτοντας τυχόν ατέλειες ενώ δεν φθείρεται εύκολα με το πέρασμα του χρόνου. Τα πρώτα 19 μοντέλα της σειράς αποπνέουν τη δυναμική που μπορεί να κρύβει μία τόσο απλή επιλογή στο ντύσιμο, όπως ένα μαύρο body και είναι μόνο η αρχή του The C Edition!

Δείτε ολόκληρο το θέμα στο Glow