THE C EDITION

TLIFE.GR

PRESS

Minimal γραμμές, σέξι cuts, σκούρα χρώματα, θηλυκή αισθητική! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των bodies του The C Edition. Πίσω από το brand κρύβεται η fashion editor, Χριστίνα Κατσαούνη. Την ξέρω τη Χριστίνα. Δουλεύαμε μαζί όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με αυτόν το χώρο. Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια, φρέσκες ιδέες και με μεγάλη αγάπη για τη […]

Photos by: Sample name

Minimal γραμμές, σέξι cuts, σκούρα χρώματα, θηλυκή αισθητική! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των bodies του The C Edition. Πίσω από το brand κρύβεται η fashion editor, Χριστίνα Κατσαούνη. Την ξέρω τη Χριστίνα. Δουλεύαμε μαζί όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με αυτόν το χώρο. Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια, φρέσκες ιδέες και με μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Έχει σπουδάσει και έχει εργαστεί στο εξωτερικό σαν δημοσιογράφος μόδας. Γύρισε ξανά στην Ελλάδα και έτσι συναντηθήκαμε τυχαία.

Οι ιδέες της, όμως, και τα όνειρά της δεν σταμάτησαν μόνο στη δημοσιογραφία. Ανέκαθεν είχε δημιουργικές σχεδιαστικές ανησυχίες. Και έκανε το βήμα… Να αποτυπώσει τη δική της αισθητική σε μια σειρά από bodysuits, να συμπληρώσει το κενό, να δημιουργήσει αυτό που της έλειπε στιλιστικά. Τα είδα και τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Είναι κομμάτια που κάθε κορίτσι θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα του. Key items που θα φορέσεις και θα ξαναφορέσεις, με άπειρους συνδυασμούς!

Η βασική αρχή της συλλογής
Μόδα, μια από τις λίγες έννοιες που μας εμπνέουν αυτοπεποίθηση μέσα από την εφαρμοσμένη τέχνη. Με γνώμονα αυτή τη βασική αρχή, το The C Edition δημιουργήθηκε για να συνδέσει τη μόδα με τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες όταν είναι μαζί. Είμαστε η κοινότητα, η ομάδα, ο κύκλος, που περικλείει σημαντικές προσωπικότητες, μοναδικές ιστορίες, κοινές φιλοδοξίες και όνειρα.

Ο στόχος
Στόχος του The C Edition είναι να ενώσει τις γυναίκες με το μήνυμα “μαζί πετυχαίνουμε τα πάντα” και να μοιραστεί τις εμπειρίες του γυναικείου κόσμου μέσα από το κοινό πάθος για τη μόδα.

Η πρώτη συλλογή
Η πρώτη capsule συλλογή από bodies του The C Edition συμβολίζει τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες μαζί, δίνοντας τη «σκυτάλη» σε κάθε νεο μέλος που έρχεται στον κύκλο και θέλει να συμμετέχει σε αυτό. H γυναίκα του The C Edition είναι δυναμική, ανεξάρτητη και περήφανη για εκείνη αλλά και τις υπόλοιπες γυναίκες που έχει στη ζωή της. Τα “The C Edition” bodies αποπνέουν τη δυναμική που μπορεί να κρύβει μία τόσο απλή επιλογή στο ντύσιμο όπως ένα μαύρο body.

Τα πρώτα 19 μοντέλα της σειράς είναι μόνο η αρχή του The C Edition, ονομασμένα και εμπνευσμένα από τις πρώτες γυναίκες που στήριξαν την ιδέα κι έδωσαν η κάθε μια με τον τρόπο της, την ενέργεια για να ξεκινήσει.

Welcome to the Circle.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Tlife.gr