THE C EDITION

Η γκαρνταρόμπα της Audrey Hepburn πρόκειται να δημοπρατηθεί στα Christie’s

CULTURE

Τα επιλεγμένα κομμάτια από το αρχείο της ηθοποιού αποτυπώνουν τη μοναδική κομψότητα και το ξεχωριστό στυλ της Hepburn – από το γαλάζιο σατέν φόρεμα του Hubert de Givenchy, μέχρι την διάσημη Burberry καμπαρντίνα, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Βreakfast at Tiffany’s» και το σήμα-κατατεθέν, τις ένδοξες μπαλαρίνες της.

Photos by: Sample name

Από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, o οίκος δημοπρασιών Christie’s στο Λονδίνο θα γιορτάσει την μοναδική Audrey Hepburn με μια δημοπρασία και online πώληση της συλλογής αντικειμένων της. Τα επιλεγμένα κομμάτια από το αρχείο της ηθοποιού αποτυπώνουν τη μοναδική κομψότητα και το ξεχωριστό στυλ της Hepburn – από το γαλάζιο σατέν φόρεμα του Hubert de Givenchy, μέχρι την διάσημη Burberry καμπαρντίνα, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Βreakfast at Tiffany’s» και το σήμα-κατατεθέν, τις ένδοξες μπαλαρίνες της.

 

Η τιμή των αντικειμένων ξεκινά από τα £100. Εκτός από προσωπικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, πρόκειται να δημοπρατηθούν, σημειωμένα σενάρια από ταινίες της, αυθεντικές φωτογραφίες της, αλλά και χρυσοί αναπτήρες με χαραγμένα τα αρχικά του ονόματος της.

Περιηγηθείτε στην συλλογή της γνωστής ηθοποιού, καθώς θα είναι διαθέσιμη από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, στην οδό King’s Street του οίκου δημοπρασιών Christie’s, στο Λονδίνο.

 

Η δημοπρασία «Audrey Hepburn» θα λαμβάνει χώρα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2017

Βάσια Δουκουμοπoύλου Follow @vasilliki_d