THE C EDITION

DIDEE.GR

PRESS

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ένα νέο brand έκανε την εμφάνισή του στο τοπίο της ελληνικής μόδας. Ο λόγος για το «The C Edition», ένα «φρέσκο» σχεδιαστικό εγχείρημα από την εξειδικευμένη σε θέματα μόδας και δημοσιογράφο, Χριστίνα Κατσαούνη.   Με τη χαρακτηριστική τους διαχρονικότητα, τα bodies του συγκεκριμένου brand εντυπωσίασαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού διατηρούν κλασικές […]

Photos by: Sample name

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ένα νέο brand έκανε την εμφάνισή του στο τοπίο της ελληνικής μόδας. Ο λόγος για το «The C Edition», ένα «φρέσκο» σχεδιαστικό εγχείρημα από την εξειδικευμένη σε θέματα μόδας και δημοσιογράφο, Χριστίνα Κατσαούνη.

 

Με τη χαρακτηριστική τους διαχρονικότητα, τα bodies του συγκεκριμένου brand εντυπωσίασαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού διατηρούν κλασικές και παράλληλα πιο σύγχρονες γραμμές και κοψίματα, γεγονός που αποδεικνύει πως θα μπορούσαν να φορεθούν τόσο στις δεκαετίες των 70s με εικονικά παντελόνια τύπου καμπάνα, όσο και συνδυασμένα με πιο φουτουριστικά σύνολα, mom, boyfriend αλλά και ripped jeans.

Από το πρώτο κιόλας λανσάρισμα, το The C Edition προτείνει 19 διαφορετικά, ολόμαυρα bodies εξαιρετικής σύνθεσης, με 94% Cotton και 6% Elastane. Μέσα από αυτά, κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει και να αντικατοπτρίσει τη θηλυκή ή την πιο σοφιστικέ πλευρά της, αναζητώντας απλά το κομμάτι εκείνο που θα την κάνει να νιώσει μοναδικά.

Με την κλασικότητα και τη σοφιστικέ αίσθηση του μαύρου χρώματος να πρωταγωνιστούν, τα bodies της ετικέτας The C Edition αποπνέουν πολλές διαθέσεις παράλληλα. Άλλοτε sexy, με ανοιχτή πλάτη και τολμηρά κοψίματα και άλλοτε με ντεκολτέ ή off shoulders, ταιριάζουν σε κάθε γυναικεία προσωπικότητα που θέλει να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της.

Καθένα από τα πρώτα 19 μοντέλα της σειράς φέρει και από ένα γυναικείο όνομα. Κι αυτό γιατί η δημιουργός τους, Χριστίνα Κατσαούνη, εμπνεύστηκε από 19 διαφορετικές γυναίκες. Πρόκειται για εκείνες που στήριξαν την ιδέα κι έδωσαν με τον τρόπο τους, την ενέργειά τους για να ξεκινήσει τόσο δυναμικά το The C Edition. Και απ’ ό,τι φαίνεται τα κατάφεραν!

«Η μόδα είναι μια από τις λίγες έννοιες που εμπνέουν αυτοπεποίθηση μέσα από την εφαρμοσμένη τέχνη. Με γνώμονα αυτή τη βασική αρχή, το The C Edition δημιουργήθηκε για να συνδέσει τη μόδα με τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες, όταν είναι μαζί. Είμαστε η κοινότητα, η ομάδα, ο κύκλος, που περικλείει σημαντικές προσωπικότητες, μοναδικές ιστορίες, κοινές φιλοδοξίες και όνειρα. Στόχος του The C Edition είναι να ενώσει τις γυναίκες με το μήνυμα «μαζί πετυχαίνουμε τα πάντα» και να μοιραστεί τις εμπειρίες του γυναικείου κόσμου μέσα από το κοινό πάθος για τη μόδα.»

…Διαβάζουμε στο The C Edition. Γιατί δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική ετικέτα, αλλά για μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από αυτήν. Πρόκειται για μια απόδειξη του πόσο ισχυρή μπορεί να γίνει η γυναικεία δύναμη, αν επιτύχει την ενότητα. Για μία έμπνευση που δεν προήλθε μόνο από μία πηγή, αλλά από πολλές διαφορετικές, που ήρθαν να ενωθούν σε ένα κλασάτο αλλά και δημιουργικό brand παράλληλα.

*Γίνε κι εσύ κομμάτι του κύκλου του «The C Edition», μαθαίνοντας περισσότερα σχετικά με τα bodies και την ιδιαίτερη φιλοσοφία τους στο thecedition.com.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο didee.gr