THE C EDITION

CELESTIAL

Celestial… bodies

Στην αστρονομία, οι όροι “αντικείμενο” και “σώμα” συχνά χρησιμοποιούνται εναλλάξ. Ένα ουράνιο υποκείμενο μπορεί να αποτελείται από πολλαπλά σώματα. Μπορεί να είναι ένα αστρικό σμήνος, ένα νεφέλωμα, ένας γαλαξίας, το φεγγάρι, ένας πλανήτης και φυσικά οι αστέρες. Μέσα από την πολυμορφία και την πολλαπλή φύση τους τα αστρονομικά σώματα γίνονται φορείς της διαφορετικότητας, της λάμψης, της απόλυτης συμμετρίας αλλά και της χαοτικής «αταξίας» και αυτή τους η πορεία είναι που τα κάνει ταυτόσημα με τα δικά μας σώματα, τα απτά. Αυτά που πατούν στη γη και όχι στον έναστρο ουρανό.

Με το βλέμμα μας ψηλά και το πνεύμα μας στη γη, δημιουργήσαμε τη νέα μας F/W 2024-2025 collection η οποία ονομάζεται «Celestial» σαν την ουρά ενός κομήτη, έχει διαγράψει και αυτήν τη δική της διαδρομή σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας όπου και φωτογραφήθηκε. Το βιομηχανικό Mιλάνο, το ατμοσφαιρικό Κόμο και το γραφικό Μπέργκαμο είναι μερικοί από τους σταθμούς της Creative Director/Owner του brand «The C Edition», Χριστίνας Κατσαούνη για την περσινή χρονιά. Η αισθητική αυτών των πόλεων που επισκέφτηκε η σχεδιάστρια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την δημιουργία μίας συλλογής τόσο προσωπικής που δεν μπορεί παρά να αγαπηθεί από όλες μας. Ένα ταξίδι στα άστρα μπορεί να μην είναι -ακόμα- εφικτό αλλά πολλές μικρές αποδράσεις είναι στην to do list κάθε σύγχρονης γυναίκας και με τον τρόπο αυτό βάζει τα δικά της pins σε έναν χάρτη γεμάτο επιθυμίες και εικόνες.

 

 

Φορώντας το νέο μας δαντελένιο bodysuit με το αθλητικό κόψιμο, το bold animal printed κομμάτι με τον τονισμένο ώμο, το νέο wrap piece με τη διαφάνεια ή το minimal, μακρυμάνικο λευκό κορμάκι με το ντραπέ σχέδιο στην πλάτη, η γυναίκα «The C Edition» μπορεί και θέλει να γυρίσει τον κόσμο, χωρίς όρια και περιορισμούς. Το προσωπικό φως της καθεμίας γίνεται αστέρι ψηλά στον ουρανό και την καθοδηγεί να ανακαλύψει νέα μέρη και να ορίσει καινούργιες αφετηρίες για τους στόχους της. 

One shoulder, βελούδινα σχέδια, sexy κομμάτια από επεξεργασμένο δέρμα, κόκκινα σατέν με Old Hollywood glam και φυσικά τα διαχρονικά, αγαπημένα βαμβακερά μαύρα κορμάκια με cut outs και sophisticated tailoring, συνδυάζονται με τις maxi και mini φούστες της νέας collection αλλά και με τα athleisure leggings και δημιουργούν ολοκληρωμένα σύνολα με 90s touch. Μία collection φτιαγμένη για ταξίδια, νοητά και πραγματικά… μέχρι τα άστρα!

Explore the Celestial collection here 

JOIN OUR MAILING LIST & GET 10%!

 

* Items on Sale are not included in the offer.